Jdi na obsah Jdi na menu
 


El Matador

20. 11. 2010

 El Matador

Hra El matador je akční střílečka,jejíž děj se odehrává v Střední a Jižní Americe.Hraj je z pohledu třetí osoby,což dodává hře napínaví význam.Celá hra se odehrává ve stylu drogové války.Hra nejen že je i česky nadabovaná,má i české titulky a výborně zpracovaný příběh,který u této hry nemůžete podcenit.

Hráč se ocitá v těle zvláštního agenta DEA(dí,í,ej)který má co dočinení nejen s latinskoamerickou narkomafií ale také se setká se zradou ve vlastních řadách.Je to hra plná překvapení,co se týká příběhu,plná korupce,odplaty a dokonce,hry na obě strany.


A teď něco o zbraních a podobných zajímavostech gamesky:

Hra má mnoho zbraní např:
M9-Možno mít v každé ruce jednu

AK47

Uzi-Možno mí v každé ruce jednu

Lehký kulomet

granát

A mnohé další


Ve hře také existují lékárničky které najdete většiou na policích,občas i na zemi,dosti často jsou velmi dobře ukryté.Ale život neni jediný:
Ve hře máte:

Život:Život je váš normální život který se vypotřebovává když do vás někdo střílí,nebo po vás hodí granát.

Brnění:Brnění je váš imaginární stít který vás chrání před strátou života.Proto pokud do vás střílí,vyčerpá se nejdřív brnění,až pak život.

Ve hře je také možno zpomalit čas.Pomocí multi funkční klávese E je možné otevírat dveře,stisknou páčku a podobné pohyby.


Víc o hře asi říct nemůžu,už jen snad to abyste si hru koupili,naistalovali na PC a začli si užívat napětí ve hře: El Matador!!!!



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

What causes high blood twist someone's arm

(AMamyfagma, 11. 10. 2018 12:19)

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-du-cialis-au-pas-de-la-case/

40 Ways to Drop Your Blood Influence

(AMamyfagma, 27. 9. 2018 3:24)

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-livraison-48h/